Sušené švestky 1000g Natural Přírodní bez pecek
Extra šťavnaté! Bez přidaného cukru, dochudovadel, aditiv a chemických konzervantů
Tu chuť si zamilujete! Kdo jednou ochutná - pochopí...
Běžně na trhu jsou sušené švestky hodně vysušené, nejsou šťavnaté
Kdo upřednostňuje kvalitu a chuť, doporučuji!
Sušené švestky jsou lahůdkové plody švestek, které mj. díky vysokému obsahu vlákniny přispívají k normální střevní činnosti
- Lze konzumovat jako pochutinu s příznivými nutričními vlastnostmi nebo přidat do kaší, salátů, pod maso apod.
Balení obsahuje 1000g
Bez konzervantů
Je to bohatství mnoha ingrediencí a minerálů, díky tomu, že je budete pravidelně jíst, pozitivně ovlivníte své zdraví
Chuť těchto sušených plodů je jedinečná, takže sladké svačiny plné nezdravého cukru můžete nahradit přírodním produktem, který obsahuje spoustu vitamínů a zdraví prospěšných látek!
Jsou sušené švestky zdravé? Jaká je jejich činnost?
Sušené švestky obsahují mnoho zdraví prospěšných vlastností
Zlepšují činnost trávicího systému, chrání před obezitou, zpomalují procesy stárnutí a v nich obsažené antioxidanty a polyfenoly účinně bojují proti rakovině
Pomáhají Vám sušené švestky zhubnout a držet dietu?
Vysoký obsah vlákniny sušených švestek zajišťuje rychlé nasycení a proto je toto perfektní řešení
Nahraďte sladkosti sušeným ovocem!
Tato svačina je velmi pohodlná a praktická, takže ji můžete mít stále u sebe
Kolik kalorií obsahují sušené švestky?
Obsahují 267 kcal na 100g, zatímco například oblíbená tyčinka Snickers dokonce 500 kcal na 100g
Proto je odpověď jasná, tyto plody při střídmé konzumaci zasytí a nezpůsobují obezitu
Jsou sušené švestky dobré na zácpu?
Toto ovoce je požehnáním při zácpě, říká se mu také přírodní lék na zácpu
Díky vysokému obsahu vlákniny zlepšují trávení, střevní peristaltika je na mnohem lepší úrovni, proto lépe funguje celý trávicí systém
Kolik vlákniny mají?
Švestky jsou "bombou" vlákniny, které v naší stravě stále chybí
Sušené švestky obsahují 7,1 g vlákniny na 100g
Kolik sušených švestek můžete sníst denně?
80 gramů denně má prokazatelně pozitivní vliv na zdraví našeho těla (doloženo studiemi)
Jíst sušené švestky ráno nebo večer?
Doporučuje se sušené švestky jíst ráno, dodají spoustu energie, ale nezapomeňte, že pro zdravé lidi neexistují žádné kontraindikace pro pozdější konzumaci
Namáčení sušených švestek
Pár sušených švestek zalijte večer vroucí vodou a nechte je přes noc, ráno vypijte nálev a snězte toto sušené ovoce a okamžitě pocítíte, jak se Vaše zdraví zlepšuje
Jak skladovat sušené švestky
Všechny sušené plody je nejlepší skladovat v suchu a chladu, protože pak je jejich doba použitelnosti výrazně delší
Obal je opakovaně uzavíratelný, sušené švestky tak vydrží dlouho
Nutriční hodnoty a výhody
Švestky jsou bohatým zdrojem vitamínů A, B, C, E, H a K a obsahují klíčové minerály, jako jsou draslík, fosfor, vápník a železo
Antioxidanty jako kvercetin a antokyany v švestkách pomáhají bojovat proti volným radikálům
Díky nízkému glykemickému indexu jsou ideální pro udržení stabilní hladiny cukru v krvi
Kulinářské využití
Švestky jsou vynikající nejen jako samostatná pochoutka, ale i jako přísada do různých jídel, včetně salátů, omáček a moučníků
Přidáním do vaření a pečení objevíte nové chuťové dimenze
Tipy a nápady
Přidejte sušené švestky do zeleninového salátu pro netradiční, ale chutnou kombinaci
Jsou také skvělým doplňkem do ovesné kaše nebo domácích moučníků
Důležité informace:
Sušené švestky jsou velmi trvanlivé a snadno se skladují, což z nich dělá praktickou volbu pro dlouhodobé skladování
Bez přidaného cukru si můžete vychutnat jejich přirozenou sladkost bez výčitek
Připojte se k objevování vynikající chuti a výhod, které nabízejí sušené švestky
S nimi bude každá chvíle strávená ve Vaší kuchyni zdravým a chutným zážitkem!
Vhodné pro konzumaci lidmi
Země původu: soukromá rodinná firma Naturalni, Polsko
Můj tip na zdravou snídani
Jáhlová kaše se sušeným ovocem
Nejprve propláchněte jáhly pod teplou vodou, abyste je zbavili případné hořkosti. Uvařte jáhly ve vodě v poměru 1 díl jáhel a 2 díly vody. Do vody ke konci vaření přidejte sušené ovoce dle chuti - švestky, meruňky, maliny, jahody, borůvky apod.
Vařte jáhly s ovocem 15 minut, nechte chvíli odstát (cca 10 minut), aby jáhly vsákly zbylou vodu. Přidejte kousek másla a pár kapek makového bio oleje. Dle chuti oslaďte medem, promíchejte.
Podávejte posypané kvalitní hořkou čokoládou bez cukru. Můžete přidat nakrájené čerstvé ovoce - jahody, borůvky apod. Dobrou chuť!
Markéta Čechová, tel.604450022 nejlepsipropsa@seznam.cz